Ingredience (pro 4 porce):
- 500 g vepřové kýty nebo kotlety, nakrájené na tenké plátky
 - 3 větší mrkve, nakrájené na tenké nudličky
 - 2 lžíce sójové omáčky
 - 1 lžíce sezamového oleje
 - 1 lžíce rostlinného oleje (na smažení)
 - 2 stroužky česneku, nasekané
 - 1 lžíce čerstvého zázvoru, nastrouhaného
 - 1 lžíce medu nebo javorového sirupu
 - 1 lžička rýžového octa
 - 1 lžíce škrobu (volitelné, pro zahuštění omáčky)
 - Sezamová semínka a jarní cibulka na ozdobu
 - Vařená rýže jako příloha
 
Postup:
- Příprava masa: V misce smíchejte vepřové maso se sójovou omáčkou, zázvorem a česnekem. Nechte marinovat alespoň 15 minut.
 - Restování: Na pánvi rozehřejte rostlinný olej a zprudka opečte marinované vepřové maso. Smažte do zlatova, asi 5-7 minut, a poté vyjměte z pánve.
 - Zelenina: Do pánve přidejte mrkev a krátce restujte, dokud nebude měkká, ale stále křupavá, asi 3 minuty.
 - Omáčka: Přidejte sezamový olej, med, rýžový ocet a pokud chcete hustší omáčku, rozmíchaný škrob ve vodě. Krátce povařte, dokud se omáčka nezhustí.
 - Spojení: Vraťte vepřové maso zpět do pánve a promíchejte se zeleninou. Ozdobte sezamovými semínky a jarní cibulkou.
 - Podávání: Podávejte s vařenou rýží.
 
Dobrou chuť!