Ingredience (4 porce):
- 400 g hovězího masa (nejlépe flank steak)
 - 1 lžíce sojové omáčky
 - 1 lžíce sezamového oleje
 - 1 lžíce limetkové šťávy
 - 1 lžička medu
 - 1 stroužek česneku, nasekaný
 - 1 lžíce čerstvého koriandru, nasekaného
 - 200 g míchané listové zeleniny (např. římský salát, rukola, špenát)
 - 1 okurka, nakrájená na tenké plátky
 - 1 mrkev, nakrájená na tenké nudličky
 - 1 červená paprika, nakrájená na tenké plátky
 - 2 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
 - 1 lžíce sezamových semínek
 - Limetka na ozdobu
 
Postup:
- Marinujte hovězí maso ve směsi sojové omáčky, sezamového oleje, limetkové šťávy, medu a nasekaného česneku. Nechte odležet alespoň 30 minut.
 - Předehřejte grilovací pánev a maso na ní grilujte asi 4–5 minut z každé strany, dokud nebude středně propečené. Poté maso nechte pár minut odpočinout a nakrájejte na tenké plátky.
 - V míse smíchejte listovou zeleninu, okurku, mrkev, papriku a jarní cibulku.
 - Přidejte nakrájené hovězí maso na vrch a posypte sezamovými semínky.
 - Podávejte s limetkovými klínky a případně doplňte čerstvým koriandrem.
 
Dobrou chuť!